3ªedició de la VipXtrem

Posted on Juliol 11th, 2012 in Btt by Ciclisme aeblancafort

Aquest passat cap de setmana els components del club Arnau Sugrañes Mateu, Jesús Sanchez Aguilar, Ricard Miró Garcia i Anton Boqué Riart van perndre part en la 3ª edició de la VIPXTREM una prova de BTT de 125 km i 3600 metres de desnivell positiu. En la sortida hi van pendre part mes de 550 beteterus de tot Catalunya, dels quals 480 van aconseguir proclamarse finishers. Molts corredors corrien per millorar temps o posicions aconseguides en edicions anteriors, però el sol fet de acaber la marxa i proclamar-se finisher ja ere una fita mes que important. El temps va acompanyar ja que el sol no va treure el cap fins a quarts de 3 de la tarda i quan el va treurew es va fer notar. El circuit ere impresionant, senderons i trialeres llargues e impecables, pistes llargues i algunes casi es feien eternes, com la ultima pujada a la pena per l’ermita de Santísima trinitat. L’organització va ser exemplar, de 10!. Cada voluntari que hi havia feie el que li demanaves, perquè no faltes de res a ningú, avituallaments per tot arreu, plens de fruita, begudes isotoniques, entrepans, pasta, arròs, codonyat,…asistencia mecanica cada 2 per 3, on a mes d’un el van treure del mes minim inconvenient.

Una prova molt dura i que marque on pot arribar estar el limit del cos, però que de ven segur que l’any que tornarem a fer.
El resultats dels nostres companys va ser:
Arnau Sugrañes Mateu posició 10 amb 6h 51′
Jesús Sanchez Aguilar posició 43 amb 7h 49′
Anton Boqué Riart posició 257 amb 9h 45′
Ricard Miró García posició 412 amb 11h 34′

I recordar que mes important que el temps que vam necessitar per finalitzar la VIP, era més important arribar a la meta i poder-se proclamar FINISHER.

Agraiments als nostres patrocinadors, CARROCERIES TONI, TUGA WEAR
2 Responses to '3ªedició de la VipXtrem'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to '3ªedició de la VipXtrem'.

 1.   Nit d'estels said,

  on Juliol 11th, 2012 at 18:38     

  Es un blog , molt interessant.
  Tinc un fill que també practica el ciclisme; celebro que la cursa anés tant bé,felicitats als 480 concursants que van proclamar-se FINISHERS, I la resta fins a 550 !!!!!!!!!! ANIMS……………..

 2.   Ciclisme aeblancafort said,

  on Juliol 11th, 2012 at 21:49     

  Gràcies! Qui es el teu fill?
  Anims!

Post a comment