IV PUJADA AL CAP DEL COLL

Posted on agost 26th, 2012 in Btt,Carretera by Ciclisme aeblancafort

IV PUJADA AL CAP DEL COLL

Un any més, l’A.E.Blancafort ha celebrat una nova edició de la ja obligada cita de l’estiu; la IV Pujada al Cap del Coll. Enguany van ser mes de 70 inscrits a una cursa que, cada dissabte de la setmana jove de blancafort, fa que cada participant tingui el seu repte personal en els gairebé 8 kilometres de pujada. Aquest cop, els temps han sigut també molt bons, encara que no s’ha conseguit batre el record de la prova. També hi havia la novetat de l’ultim tram del circuit de btt que acababa pujant la trialera del km 7 i feia més tècnica l’arribada al Cap del Coll. Els guanyadors van ser Antonio Barrios (aeblancafort) en el circuit de carretera amb un temps de 16:25, i en categoria btt va ser Jonathan Larosa amb un temps de 19:01. En categoria femenina, les guanyadores van ser Lidia Vera (aeblancafort) amb un crono de 22:54 i en btt Bibiana Vico amb un temps de 32:37. Cal destacar la quantitat de regals i sorteigs de premis que hi va haver. Desde l’organització de la prova volem agrair a tots els col·laboradors que han fet possible un any més la Pujada al Cap del Coll i animar a tothom a que pugin l’any que ve a una cursa breu pero intensa, que es un repte any rere any.
Post a comment