La Marxa Racons de la Conca 2012

Posted on Maig 9th, 2012 in Carretera by Ciclisme aeblancafort

Diumenge es va celebrar una de les marxes amb mes participació de la provincia de Taragona,i l’aeblancafort juntament amb carroceries Toni, van ser presents amb 3 corredors. El circuit era un total de 152 kilometres ,amb un desnivell de 2200 m, i on es pujaven ports bonics i durs com prades, les crestes o fores. Aixo si,amb un regalet al tram final molt conegut per els ciclistes de a comarca,la pujada de les pinyes. Els nostres tres companys van fer un molt bon paper,encara que van patir punxades varies. Al final una bona ruta i millor entreno per les properes proves que tenen els integrants del club, com la quebranta huesos i l’xtreme man. Felicitar als compamys del Club Rocafort per la bona organització de la prova.
Patrocinadors: Carroceries TONI i TUGAWEAR
Post a comment