XII maraton de los Monegros

Posted on Maig 10th, 2012 in Btt by Ciclisme aeblancafort

El passat dia 5 de maig a la localitat aragonesa de Sariñena es va disputar la XII Maraton de los Monegros. En aquesta edicio la calor va respectar els prop de 5900 bikers que es van donar cita. Per part de l’Ae hi van pendre part Enric Pijuan Parra i Jordi Puigdengoles.  Hi van haver dos recorreguts un de 122km i un altre de 66km que fou l’escollit pels dos representants de Blancafort. L’Enric va entrar amb un temps de 2:36 h i en una molt bona 73 posicio a la general, el Jordi va emprar 2:56 h i en la posicio 327, d’un total de 1500 bikers que van creuar la linea de meta. La carrera va ser un bon exament per les btt, ja que tant la pols com els basals d’aigua van convertir els km en un circuit d’obstacles, tot i aixi es una prova molt recomanable de participar.

 

 

 
Post a comment