Pujada Sant Joan BTT

Posted on Juliol 4th, 2012 in Btt by Ciclisme aeblancafort

L’A.E.Blancafort aconsegueix doblet a la Pujada a Sant Joan

Diumenge passat es va celebrar la Pujada a l’Ermita de Sant Joan a Montblanc amb btt, i tres representants del nostre club hi van ser presents. Dos dels integrants optaven a la classificació de la combinada, que el diumenge dia 24 van fer el tram de cursa a peu i es sumaven els cronos de les dos proves. Tots tres van fer bons temps, en una prova que era bastant explosiva i exigent, ja que el circuit era bastant dur i estava molt sec. Al final de la prova, l’Arnau va fer un bonissim tercer lloc a la general, igual que a la pujada a peu, quedant clarament primer en la combinada individual. El Joan Carles, va aconseguir una genial 5ª possició de la general de btt, i el Victor,va aconsseguir quedar en segon lloc de la combinada, i 12º de la general de btt. Van ser un total de tres podiums, que fan que la nostra associació sigui un referent a la comarca, i com sempre us animem a tots i totes a participar a les curses que es fan a la conca. Especial agraiment al TONI que va estar present a la pujada i ens va animar força.
Salut i A.E.Blancafort a tope!!!
Post a comment